Cum cumpar - Admir Online
Slide anterior Slide urmator

Deschis Nont-Stop!

La Admir iti faci cumparaturile la orice ora! Prin telefon sau direct pe site.

- Cum cumpar online:


    - Alegeti produsele - Selectarea produselor dorite

Navigati prin categoriile de produse, grupate in ordine alfabetica. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati butonul "adauga in cos".

    - Cosul de cumparaturi

Accesand pagina de vizualizare a produselor din Cosul de cumparaturi, aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.


    - Detalii despre livrare si comanda

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi". Este simplu si se face in maxim 1 minut.


a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de "Trimit comanda".
b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimit comanda". In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru livrare si introduceti informatiile dorite.

Trimiterea comenzii

Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda. Produsele dorite vor fi livrate in maxim 60 de minute de la trimiterea comenzii.


Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Buletin de știri

Comenzi telefonice

  • 0231.50.60.11
  • 0745.64.59.01
  • 0745.03.82.44

Comenzi prin email

magazin@admir.ro