Ajutor - Admir Online
Slide anterior Slide urmator

Admir Botosani a lansat serviciul de livrari produse la domiciliu, in Botosani si zonele limitrofe. Pentru orice informatii legate de serviciul de livrare de produse la domiciliu va stam la dispozitie: Contact Admir Online.

Livram la domiciliu doar la adresele din municipiul Botosani si adresele din localitatile: Catamarasti Deal, Rachiti, Tulbureni, Curtesti, Manastirea Doamnei si cartierele ANL Cismea si Alfa Land (pana la sensul giratoriu de la Lebada).

Serviciul de livrari produse acasa este disponibil NonStop!


- Cum comand online:

    - Alegeti produsele

Navigati prin categoriile de produse, grupate in ordine alfabetica. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati butonul "adauga in cos".

    - Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, sunteti directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa vedeti lista produselor alese, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.


    - Detalii despre livrare si comanda

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi". Este simplu si se face in maxim 1 minut.


a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de "Trimit comanda".
b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimit comanda".


Modalitatea de plata

Plata in numerar sau cu cardul bancar, la livrare se face catre agentul care efectueaza livrarea la domiciliu.


Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.


Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul "Trimite comanda".

Informatii suplimentare:

Cum cumpar

Cum platesc

Livrare

Contact


Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Buletin de știri

Comenzi telefonice

  • 0231.50.60.11
  • 0745.64.59.01
  • 0745.03.82.44

Comenzi prin email

magazin@admir.ro