Accesul la site - Admir Online
Slide anterior Slide urmator


In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.
In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

SC ADMIR SRL  si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.
 
 Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele SC ADMIR SRL  sau pe serverele Romcard SA.
 
Accesul la site

SC ADMIR SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.

Orice incercare de a accesa datele personale ale  altului utilizator sau de a modifica continutul site -ului wwww. admir.ro sau de a afecta perfomantele serverului pe care ruleaza site-ul wwww. admir.ro,va fi considerate o tentative de fraudare a site-ului wwww. admir.ro si va pune in miscare  cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.
 
 In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane
 Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
 


Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Buletin de știri

Comenzi telefonice

  • 0231.50.60.11
  • 0745.64.59.01
  • 0745.03.82.44

Comenzi prin email

magazin@admir.ro